Gudrun Andersson

Personbild


Ledamot i kommunstyrelsen, i sociala utskottet och i kommunfullmäktige.

Gudrun är gift och har tre vuxna söner. Hon är lycklig farmor till tre barnbarn och det fjärde är på väg inom kort. Till vardags arbetar hon som undersköterska i larmgruppen i Tranås kommun och hon har många års erfarenhet av att jobba inom äldreomsorgen.

På fritiden är Gudrun engagerad i en frikyrka, bland annat som UV-scoutledare och som ledamot i kyrkans styrelse.

På fritiden spenderar hon gärna tid med familj och vänner och hon tar mer än gärna en tur på cykeln eller traskar ut i naturen som finns runt hörnet.

Gudruns drivkrafter inom kommunpolitiken tar avstamp i en kommun där alla invånare ska kunna känna sig delaktiga och engagerade. Att hela kommunen ska få växa, tillgång till bostäder även i de mindre orterna med omnejd och bra förutsättningar för mindre företag är frågor som är centrala för Gudrun. Likaså ligger den sociala sektorn henne varmt om hjärtat.

Kontakta Gudrun Andersson

Kontakta Gudrun

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.