Dennis Lindström ny ersättare i Socialnämnden

Som gruppledare för Centerpartiet i Vimmerby välkomnar jag nu flera nya medlemmar vilket är glädjande för vår kommuns demokratiutveckling. 

När det kommer in nya krafter är det viktigt att kunna lära upp och erbjuda förtroendeposter även mitt under mandatperioden. Marita Lindström slutar som ersättare i Socialnämnden vid årsskiftet efter många års förtroendeuppdrag och vi tackar henne varmt för hennes insatser och hon har lovat att fortsatt vara engagerad på olika sätt. Hennes plats har nu Dennis Lindström tackat ja till och jag ser det som ett första steg in i arbetet som förtroendevald och ser stora möjligheter för andra och fler uppdrag för Dennis Lindström framöver i Centerpartiet i Vimmerby.

Ingela Nilsson Nachtweij

Ingela Nilsson Nachtweij
Gruppledare/Oppositionsråd för Centerpartiet i Vimmerby

 

Dennis Lindströms egna ord varför han väljer att engagera sig och ta ett uppdrag för Centerpartiet  i Vimmerby: 

Jag är en 36-åring och bor en på familjegård norr om Yxern. Jag återvände till Vimmerby efter högskolestudier och efterföljande arbete i innernorrland. Jag började vid återkomsten som truckförare på Arla och är i dag projektledare på samma företag.

Jag blev sur på hur kommunen och vår ekonomi sköttes 2015 och började besöka fullmäktigemöten vilket gjorde mig ännu surare. När jag började överväga att engagera mig var jag öppen för flera borgliga partier. Centerpartisterna utmärkte sig positivt jämfört med hur andra partier agerade. De var mer drivande och kontrollerade situationerna, presenterade praktiska lösningar när andra jagade skuggor. Samtidigt som jag gick med i Centerpartiet ville majoriteten lägga ner våra skolor och striden för vårt samhälles överlevnad inleddes.

Jag vill främst verka för långsiktighet och stabilitet i kommunen, vi har många praktiska och ekonomiska problem som bara förvärras av den nuvarande nyckfullheten. Kommunen har bra grundförutsättningar men vi har en svåra år framför oss. Vi kan bara förbättra vår situation genom metodiskt arbete mot långsiktiga mål.

Dennis Lindström

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Gå till profilsidan för $userIdentityName

    Vänligen verifiera att du inte är en robot

    1000