Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Tina går vidare som politisk sekreterare

Under 2018 var Tina Sturesson valgeneral för Centerpartiet i Växjö.

Nu går hon vidare till ett nytt uppdrag på regionnivå. Från och med januari är Tina politisk sekreterare i Centerpartiets regionfullmäktigegrupp i Kronoberg. Hon kommer att jobba 40 procent av en heltid och är väl medveten om att arbetsuppgifterna lätt kommer att fylla hennes tid.

Jag är glad över att Centerpartiets regionråd Sven Sunesson tog kontakt efter valet och erbjöd mig jobbet. Det handlar om viktiga uppgifter och vi har ett gäng kompetenta centerpolitiker i länet som det ska bli kul att få jobba med, säger Tina Sturesson

Jag ska bl.a. ta fram faktaunderlag, bistå med att kommunicera, organisera möten och besök samt medverka till att arbetet inom fullmäktigegruppen fungerar på ett bra sätt.

Hennes arbete inleddes med en rivstart när den blå-gröna Alliansen lanserade förslaget att bygga ett nytt lasarett i Växjö.

Det blir spännande att följa var beslutet landar. Oavsett hur det blir känner jag att det här jobbet kommer att bjuda på många utmaningar. Och det gillar jag, säger Tina Sturesson.

Utöver det här uppdraget är Tina också ordinarie ledamot i Växjö kommuns Utbildningsnämnd.

Region och kommun är två skilda världar. Jag brinner för utbildning och hoppas kunna bidra till att utveckla skolan i Växjö, säger Tina Sturesson.


Namn:


Tina Sturesson

Uppdrag:


Politisk sekreterare för Centerpartiets regionfullmäktigegrupp i Kronoberg från och med januari 2019.

Mejladress:


tina.sturesson@kronoberg.se

Telefon:


072-083 19 91