Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Besök på Ljungby lasarett

Carina Bengtsson, Britt-Louise Berndtsson, Tina Sturesson och Thomas Haraldsson lyssnar till när P4 Kronobergs Peje Johansson intervjuar riksdagsledamot Per Schöldberg.

 

Centerpartiet i Region Kronobergs strategiska grupp var på torsdagen och besökte Ljungby lasarett tillsammans med Centerpartiets riksdagsledamot Per Schöldberg.

Besöket i Ljungby syftade till att sätta sig in i sjukhusets lokaler och planerna för dess utveckling. Centerpartiet fick en dragning av Tomas Johansson, som är sjukhusets fastighetschef. Det blev en genomgång av alla de förändringsarbeten som är på gång och planerade.

Under besöket gavs även möjlighet till att titta på de renoveringsåtgärder som idag pågår på Ljungby lassarett. Det handlar om vårdavdelningarna som renoveras och uppgraderas till modern vård med en- och tvåpersonsrum. Sammanlagt läggs omkring 700 miljoner kronor under en femårsperiod på Ljungby lasarettet. Då utvidgar vi dessutom lassarett med ca 7000 m².

 

Peje Johansson från P4 Kronoberg intervjuar Per Schöldberg på Pers första uppdrag som nybliven riksdagsledamot.

Per Schöldberg gjorde också sin första länsaktivitet som riksdagsman och fick en uppdatering av det som är på gång på Ljungby Lasarett. Ett besök som uppmärksamades av P4 Kronoberg som intervjuade Per i sin radioutsändning.

 

Mer information om Region Kronobergs planer för Ljungby lasarett hittar ni på Region Kronobergs hemsida här >>>