Våra kommunkandidater

Vi vill medverka till att ta Åstorp FRAMÅT!

1. Lars-Erik Petersson, Kreditchef

Intresserad av sport och friluftsliv. Jag är även intresserad av ekonomi och vill att kommunen ska ha en ordnad och god ekonomi. Detta är en förutsättning för att få en bra kommunal verksamhet. Tryggheten i samhället behöver förbättras, vi behöver en överenskommelse med polisen att de i större utsträckning verkar och syns i vår kommun.

2. Murat Özbalci, Säljare

Mina intressen är familjen, jakt och friluftsliv. Jag vill arbeta för att utveckla samhället för alla. Mitt största mål med politiken är att vara med och skapa en bra framtid för mina barn. De områden som intresserar mig är utbildning, företagande och bostäder. Tre viktiga områden för framtiden som kommer föra Åstorp framåt.

3. Annica Vink, Blomsterhandlare

På fritiden tränar jag mina hundar. Är egenföretagare, blomsterhandlare/blomsterbonde och entreprenör. Jag vill ändra på systemet för företagare och vill påverka lokalt, att det blir mindre byråkrati.

4. Karin Larsson, Utvecklingsstrateg

Sedan jag flyttade från Malmö till Åstorp får jag ofta frågan varför jag valt just Åstorp. Svaret är för mig enkelt: fantastisk natur, goda kommunikationer och småstadskänslan med storstaden inom räckhåll. Men vi kan såklart bli bättre. Vi behöver bygga mer för ett varierat bostadsutbud med god kvalité för livets olika skeden. Men vi vill mer än att bo, därför är det viktigt att satsa på det som våra invånare vill göra på fritiden.

5. Ebba Kroon, Studie- och yrkesvägledare

Jag är uppväxt i Åstorps kommun. Det som gör Åstorp fantastiskt är människorna som lever, arbetar och driver företag här. Alla är viktiga och alla har ett ansvar för att göra vår kommun till en plats där man kan trivas. För mig är det särskilt viktigt att skolan får så bra förutsättningar det bara går för att utbilda våra barn och ungdomar.