Ebba Krumlinde

Personbild


Fil. mag Mänskliga rättigheter, Båstad

  • Ordförande Bjäre Centerkvinnor
  • Studieansvarig
  • Ansvarig för sociala medier

Ebba har ett mångårigt politiskt engagemang bakom sig. Såväl nationellt som regionalt och lokalt.

Under perioden 2016 - 2022 satt Ebba i Centerkvinnornas förbundsstyrelse och är sedan 2017 ordförande för Bjäre Centerkvinnor.

Att arbeta för ett grönt, liberalt och jämställdare samhälle är det som driver Ebba, alla människor har inte samma förutsättningar men samhället har ett ansvar att värna varje enskild individs rättighet, likväl som varje enskild individ har ett ansvar att engagera sig och göra samhället bättre utifrån sina förutsättningar. För att lyckas med detta måste vi värna demokratin men även arbeta för ett hållbarare samhälle där samarbete är nyckelordet, oavsett om det samarbetet är inom kommunens organisation eller mellan det offentliga och det privata samt föreningslivet.

Kontakta Ebba Krumlinde

Kontakta Ebba

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.