Stina Larsson, Miljöpolitisk talesperson. Riksdagsledamot Skåne Södra.

sommaravslutning och Gruppmöte den 19 juni!

Välkommen på Sommaravslutning och gruppmöte den 19 juni kl. 18.30! Vi kommer att vara i Bockatorpet i Bockeboda strövområde, strax utanför Önnestad. Stina Larsson, riksdagsledamot och Centerpartiets miljöpolitiska talesperson, kommer och pratar om aktuella frågor från riksdagen. Vi kommer även att ha en kortare poängpromenad i de vackra omgivningarna, med tema Centerpartiet av idag.

Matessen kommer att grilla en somrig grillbuffé med ryggbiff, honungsglaserd karré, citron och vitlöksmarinerad kycklinglår, och till det potatisgratäng, bea, sallad och bröd. Det finns möjlighet till vegetariskt alternativ samt fat där ej griskött ingår. Kaffe och kaka. Kostnad: 150 kr/pers, kretsen subventionerar resten.

På Sommaravslutningen är det planerat att vi kommer att välja en ny gruppledare, valberedningen är nu i slutfasen för att föreslå vem som kommer att bli gruppledare efter att Kent Angergård valt att sluta. Så fort vi vet vem som föreslås, kommer det att presenteras bl.a. här.

Vi behöver för matens skull veta om just du kommer på Sommaravslutningen, senast den 14 juni (gärna tidigare). Önskar du alternativ mat (ex grisfritt eller vegetariskt) behöver vi också veta det. Anmäl dig till oss på sms på 0708-27 26 83 eller på mail kristianstad@centerpartiet.se.

Varmt välkomna!

Några av ledamöterna som ställde upp i valet 2022 för Centerpartiet Kristianstad.

Gruppmöte den 28 augusti!

Alla medlemmar i centerrörelsen i Kristianstad hälsas välkomna till Gruppmöte måndagen den 25 augusti kl 18.30-20.30 i Rådhus Skåne. Gruppledaren som väljs på Sommaravslutningen, tar upp aktuella frågor i kommunen, vi går igenom aktuella ärenden i nämnder och styrelser, däribland från kommunstyrelsen.

Kan man av olika skäl inte närvara på plats ordnar vi digital uppkoppling. Hör gärna av dig innan om du kan komma på kristianstad@centerpartiet.se eller sms på 0708-27 26 83, samt om du önskar vara med digitalt. Det är ett viktigt gruppmöte - vi hoppas på god uppslutning!

Varmt välkomna!

Övriga gruppmöten 2023

Övriga gruppmöten i år: 25 september, 23 oktober, 20 november och 18 december, alla kl. 18.30 - 20.30.
Varmt välkomna!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.