Furuboda strandstuga vid havet. Passa gärna på att ta ett uppfriskande dopp i havet innan Sommaravslutningen!

sommaravslutning och Gruppmöte den 17 juni!

Välkommen på Sommaravslutning och gruppmöte den 17 juni kl. 18.30! Vi kommer att vara i Furubodas härliga strandstuga vid havet och Friseboda naturreservat.

Karl Gemfeldt, vår gruppledare, kommer att ta upp aktuella ärenden i kommunen och vi kommer även att summera EU-valet som då precis har varit.

Vi serveras en lätt somrig buffé bestående av kall marinerad kycklingfilé, potatissallad, blandsallad, bröd och öl/vatten, samt kaffe/té och kaka. Kostnad: 100 kr/pers, kretsen subventionerar resten.

Vi behöver för matens skull veta om just du kommer på Sommaravslutningen och gruppmötet, senast den 12 juni (gärna tidigare). Önskar du specialkost behöver vi också veta det. Anmäl dig till oss på mail kristianstad@centerpartiet.se eller på sms 0708-27 26 83.

Furuboda strandstuga ligger vid Hillevägens badplats, precis vid havet. Kör ner Hillevägen strax norr om Furuboda folkhögskola.

Varmt välkomna!

Havet vid Furuboda strandstiuga

Du är viktig - din röst behövs i EU-valet!

Allas röster behövs för att lyfta centerpartiets angelägna frågor i valet. Det gäller att vi behåller och gärna får fler ledamöter i EU-parlamentet.

Har du facebook och/eller instagram får du gärna dela och kommentera våra inlägg på facebook och instagram. Det betyder mycket för att öka synligheten på våra kandidater och våra viktiga frågor för miljön, säkerheten och demokratin.

Röstningen öppnar den 22 maj och pågår fram till valdagen den 9 juni.

Några av ledamöterna som ställde upp i valet 2022 för Centerpartiet Kristianstad.Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.