Returum Kristianstad

Välkommen på visning av Returum!

Den 2 oktober kl. 18.00-20.30 är vi välkomna till Returum. Representanter från Renhållningen visar oss runt på anläggningen. Hur fungerar återvinningen? Vilka utmaningar finns? Vi får tillfälle att ställa frågor och se Renhållningens informations- och pedagogiska verksamhet. Därefter bjuds vi på fika.
Efter fikat blir det framtidsspaning - hur ser framtidens avfallshantering ut? Johan Karlsvärd, VD, kommer att prata om visioner framåt och även ta upp vad förslagen på nya reviderade föreskrifter om avfallshantering, innebär.
Kom och ta del av en återvinningsstation i framkant, och ta del av de nya föreskrifterna om avfallshantering. Returum ligger på Optovägen 2, Ängamöllans industriområde, infart och parkering genom personalinfarten i nordvästra hörnet av anläggningen. Anmäl dig senast den 27 september, så vi säkert har fika till alla. Anmäl dig på kristianstad@centerpartiet.se eller sms 0708- 27 26 83. Känner du någon som inte är medlem i Centerpartiet men som är intresserad - den personen är också välkommen!

Varmt välkomna!

Några av ledamöterna som ställde upp i valet 2022 för Centerpartiet Kristianstad.

Gruppmöte den 23 oktober!

Alla medlemmar i centerrörelsen i Kristianstad hälsas välkomna till Gruppmöte måndagen den 23 oktober kl 18.30-20.30 i Rådhus Skåne. Karl Gemfeldt, gruppledare, tar upp aktuella frågor i kommunen, vi går igenom ärenden i nämnder och styrelser, däribland från kommunstyrelsen.

Kan man av olika skäl inte närvara på plats ordnar vi digital uppkoppling. Hör gärna av dig innan om du kan komma på karl@gemfeldt.se eller sms på 076-887 07 59, samt om du önskar vara med digitalt.

Varmt välkomna!

Övriga gruppmöten 2023

Övriga gruppmöten i år är den 20 november och 18 december, alla kl. 18.30 - 20.30. Gruppmötet den 18 december är dessutom Julavslutning, mer info kommer.

Varmt välkomna!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.