Trevligt årsmöte hos Vä Centerkvinnor

Vä Centerkvinnors årsmöte den 5 februari 2018 i Vä församlingshem

Den 5 februari var det årsmöte hos Vä Centerkvinnor. Årsmötet hölls i Vä församlingshem. I samband med årsmötet hade Lena Holst, gruppledare för Centerpartiet Kristianstad inbjudits för att prata om aktuella frågor i kommunen.

Årsmötet började med att ordförande Margareta Jönsson hälsade alla välkomna. Därefter pratade Lena Holst om vad som händer i kommunen, inte minst om det planerade badhuset som kommer att byggas vid Krinova på Näsby. Ordförande tackade Lena för föredraget med att överräcka en blomma. Därefter startade själva årsmötet.

Verksamhetsberättelse och det ekonomiska läget lästes upp och godkändes. Margareta Jönsson omvaldes till ordförande i föreningen. Till vice ordförande omvaldes Lisbet Bengtsson, Ing-Britt Johannesson till sekreterare, Karin Nilsson till kassör, Ingrid Helen Nilsson till ledamot och Margareta Åkesson samt Gunnel Nilsson som ersättare.

Riktlinjer för verksamhet under 2018 spikades. Bl.a. kommer man att ha kyrksöndag i Vä kyrka med konstutställning i församlingshemmet den 1 april, grillning vid kvarnen i Skepparslöv den 30 juli samt delta på julmarkanden i Djurröd i december.

Årsmötet avslutades med att en blomma överräcktes till ordförande som tack för det gångna året. Kvällen avslutades med god smörgåstårta och hembakad tårta.