Ny Distriktsstyrelse och Distriktsordförande

Centerpartiet i Skåne välkomnar Lars Hansson som ny distriktsordförande – Erfaren visionär tar över rodret!

Lars Hansson, en erfaren politiker och ledare, har en lång historia inom Centerpartiet. Från att ha varit CUF-ordförande i både Ronneby och Helsingborg till att ha haft betydelsefulla uppdrag inom kommunen och regionen, har Hansson visat på sin starka drivkraft och engagemang för samhällsutvecklingen.

Med en gedigen karriär inom Tullverket, inklusive roller som utbildningsledare och nationell specialist i drogfrågor, har Hansson en djup förståelse för samhällets behov och utmaningar.

Hansson är inte bara en erfaren politiker och yrkesman, utan också en inspirerande ledare med förmågan att utveckla och motivera människor omkring sig. Han strävar efter att bygga starka gemenskaper och organisationer, och hans vision är att skapa ett bättre samhälle för alla.

Sara Ripa, första vice ordförande

Sara Ripa är en erfaren politiker och ledare med en imponerande karriär både inom näringslivet och politiken. Med 15 års erfarenhet som politiker och rollen som VD på Gertrud Fastigheter AB är hon en respekterad och kompetent individ.

Sara innehar flera tunga politiska uppdrag, inklusive rollen som 1:a vice ordförande i kommunstyrelsen i Svedala och ordförande i viktiga samhällsfunktioner såsom Räddningstjänsten Svedala och Sege Å.

Sara är känd för sin förmåga att skapa struktur och målstyrning i organisationer. Hon arbetar för att skapa en gynnsam och utvecklande arbetsmiljö där engagemang och motivation är nyckeln till framgång.

Sara Svensson, andre vice ordförande

Sarah Svensson, är en erfaren kommunikatör och strateg som arbetat som tjänsteperson inom Centerpartiet och CUF.

Med erfarenhet som kommunikatör och pressekreterare samt rollen som valgeneral i tre valrörelser, är Sarah väl rustad för det kommande valet 2026.

Sarah är inte bara skicklig på att kommunicera utan har också en djup förståelse för Centerpartiets organisation. Hennes skarpa analytiska förmåga och kvicka tankegångar gör henne till en värdefull tillgång för att lyfta distriktet till nya höjder.