KANDIDATPRESENTATION - OTTIE ANDERSSON

Bild

Kommunfullmäktigekandidat #6 - Ottie Andersson

Jag är Centerpartist för att det är ett liberalt medmänskligt parti som står för varje människas egen kraft att lyckas.

Jag vill att demokratin ska vitaliseras i Vellinge kommun, och lyfta in röster som inte alltid hörs i den lokala politiken. Skolan behöver mer resurser för att alla elever ska lyckas. Öka jämlikheten mellan män och kvinnor, framförallt öka stödet till kvinnor som är utsatta för våld eller kränkning av närstående. Viktig är också att vi får till en lyckosam integration av nyanlända familjer, något som är till nytta för oss alla.

Med en plats i omsorgsnämnden vill jag arbeta för att vi levererar en värdig och trygg äldreomsorg med individen i centrum, oavsett om det är kommunal verksamhet eller ett vårdföretag som utför uppdraget.

Jag ansöker dessutom om att arbeta som nämndeman för Centerpartiet.

Jag är 64 år och bor sedan 1988 i Höllviken med min man. Ett stort intresse är skidåkning. Jag engagerar mig gärna ideellt, spelar golf och tränar.

Under mitt arbetsliv har jag arbetat på internationella bolag med juridik, varumärkesfrågor och kommunikation. De senaste 9 åren arbetade jag på Skånes Kommuner med digitala tjänster för de 33 skånska kommunerna

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.