Distriktsstämma i Floby

Tobias Leverin, vice ordförande Centerpartiets distrikt i Skaraborg, Helena Lindahl, Centerpartiets landsbygdspolitiska talesperson och Pernilla Johansson ordförande Centerpartiets distrikt i Skaraborg


Lördagen den 13 april var Falköpings Centerkrets värdar för Centerpartiet Skaraborgs distiktsstämma. Stort tack till alla som hjälpte till och till alla som kom och berikade med bra diskussioner.

Ca 100 glada centerpartister från hela Skaraborg fyllde lördagen den 13 april Kykans hus i Floby för att hålla distriktsstämma.

Centerpartiets högsta utmärkelse, guldnålen, delades ut till flera mycket värdiga mottagare som alla lagt många timmar genom åren för demokratin.

Helena Lindahl, riksdagsledamot och landsbygdstalesperson pratade om vikten av maten, självförsörjande och skogsägande.

Anders Dahlberg, kandidat till Europaparlamentet och Väststyrelsens ordförande pratade om valet den 9 juni och om att hålla gränsen för ett Grönare, Friare och Tryggare Europa.

En härlig dag med glädje, samtal, fika och god mat som en Centerstämma alltid innehåller, och givetvis stämmoförhandlingar där vår distriktsordförande, Pernilla Johansson, omvaldes.