Christine Lorne

Personbild


Primärvårdsregionråd

1:e vice ordförande i Hälso- och sjukvårdsnämnden

Ledamot i regionstyrelsen och regionfullmäktige

 

För kalender- och bokningsförfrågningar kontakta Anette Bergkvist Nordvall

Innan jag klev in som sjukvårdspolitiker i Region Stockholm har jag varit engagerad på lokal nivå i Nacka, men framförallt jobbat inom sjukvården. Sedan 2006 har jag jobbat som ambulanssjuksköterska och hoppar fortfarande in ibland. Jag är glad över att kunna fortsätta ha en fot inne i sjukvården.

Jag blev centerpartist för att Centerpartiet hade flest värderingar som överensstämde med mina egna. Att människor ska få bestämma så mycket som möjligt själva och ett starkt skyddsnät i samhället är viktigt för mig. Även miljöfrågorna är viktiga.

Kontakta Christine Lorne

Kontakta Christine

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Gick inte att hämta tweets.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.