Om oss

Bild

Det lokala partiet i din stadsdel

Vi är grannar, föreningsmedlemmar och vänner med båda fötterna på Lidingö. Vi älskar vår gröna ö med småstadskänsla. Vi finns över hela ön och nära dig i alla stadsdelar. Det som driver oss är att göra Lidingö ännu bättre för alla oss som bor här! Det gäller i såväl stora som små frågor.

Vi lyssnar på dig och besöker verksamheter, företag och föreningar på hela ön för att lära mer. Vi tror på dialog och att ta tillvara på den lokala kunskapen. Lidingö ska vara hälsans ö på riktigt och hållbart både ekonomiskt, socialt och miljömässigt.

Vi har stoppat överexploatering av Centrum/Torsvik, en extremt dyr tunnel på södra ön och chockhöjda politikerarvoden. Vi har fått fram ungdomsbostäder i Larsberg, drivit på för simhall och mer resurser till barn, äldre och funktionsnedsatta. Men vi vill uträtta mer!

Som största oppositionsparti arbetar vi för dig. Det behövs förändring till ett lyssnande ledarskap som satsar på skola, omsorg och idrott. Vi gör allt för att förvalta ditt förtroende i vårt arbete för en Lidingölokal politik med värme, gemenskap och kunskap!

Gabor Sebastiani
Gruppledare, ledamot i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen samt miljö- och stadbyggnadsnämnden.
Lotta Morger
Ordförande Centerpartiet Lidingö, talesperson utbildning, ledamot kommunfullmäktige och utbildningsn...

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.