Emma Eide

Emma


Ordförande i Överförmyndarnämnden, ersättare i Fritidsnämnden, ersättare i Utbildningsnämnden och vice ordförande i kretsstyrelsen

Vem är du?
- Jag heter Emma Eide och bor i Eriksvik med min man, två barn och en katt.

Varför är du engagerad i Centerpartiet?
- Jag gick med i Centerpartiet för att jag vill stå upp för demokratin, för mångfalden och för ett samhälle som ger alla människor förutsättningar att bli sitt bästa jag.

Till en början var jag en ganska passiv medlem men började efterhand ta mig an fler och fler förtroendeuppdrag. I dagsläget är jag ordförande i Överförmyndarnämnden, ersättare i Utbildningsnämnden och Fritidsnämnden samt vice ordförande för Centerpartiet Nackas medlemskrets.

Vilket Nacka vill du ha?
- Jag vill ha ett fritt, tryggt, och modernt Nacka, där vi tar god hand om våra grönområden och främjar ekologisk mångfald. Jag vill se en inkluderande politik som visar att vi tror på människors frihet att själva få välja och ha makten att fatta sina egna beslut. Ett Nacka där alla får möjlighet att växa.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.