centerpartiet delar ut guldklövern till vänner i väsby

Vänner i Väsby

Guldklövern är en utmärkelse från Centerpartiet som tilldelas personer, organisationer eller företag som gör extraordinära insatser. Idag delades den ut till Vänner i Väsby tillsammans med en ekonomisk gåva av 5 000 kronor.

Centerpartiet tilldelar Vänner i Väsby priset för ert viktiga arbete att skapa en gemenskap och minska soical ensamhet i kommunen. Er verksamhet i Rubinen och Väntjänsten skapar ett sammanhang för alla att kunna delta i och ökar tryggheten för individen och i Upplands Väsby.

Därför tilldelar vi Vänner i Väsby Centerpartiets Guldklöverpris.

Under en solig förmiddag i maj överlämnades priset till volontärerna i Vänner i Väsby av kretsordförande Melinda Khan och gruppledare Ann-Christin L Frickner.

Man behöver inte vara ensam, det finns en styrka i att vara tillsammans. Det finns ett stort behov av Vänner i Väsby i kommunen och därför är det så kul att Centerpartiet uppmärksammar vår verksamhet. Vi behöver bli fler och efterfrågar alltid nya volontärer, ta gärna kontakt med oss, säger volontärerna Herbert Stadeus och Kerstin Wikfeldt.

Vill du bli volontär hos Vänner i Väsby?

Det eftersöks alltid personer till verksamheten på Rubinen och Väntjänsten, är du en person som kan och vill göra en insats för att glädja en medmänniska då har du hamnat rätt. Väntjänstens besök kan omfatta en eller ett par timmar i veckan. Det bestämmer du själv tillsammans med den du besöker.

För att bli volontär kontaktar du föreningen, du hittar kontaktuppgifter på deras hemsida här.