Centerpartiet på Stockholm Pride

Centerpartiet är med på Stockholm Pride! Centerpartiet och Centerpartiets HBT-nätverk finns självklart med under Stockholm Pride som startar måndagen 31 juli.

Vi deltar i egna och andras seminarier i Pride House på Kulturhuset och i Pride Park på Östermalms IP hittar du vårt tält hela veckan där du kan fråga om vår politik och sjunga ”Tyst” Karaoke med oss.

Självklart vill vi se många gå med oss och vår partiledare Annie Lööf i Prideparaden på lördag 5 augusti.

Ur vårt program:

Tisdag 1/8
Centerpartiets gruppledare i Stockholms stad Karin Ernlund deltar i ett samtal om hur kommunen och civilsamhället kan skapa trygga mötesplatser för HBTQ-personer.
Kl. 13.00-13.45. Pride House, Studion Gatuplan. Mer information här.

Ordförande för Centerpartiets HBT-nätverk Claes Nyberg deltar i seminarium om nästa steg för familjejuridiken för HBTQ-personer.
Kl. 14.00-14.45. Pride House, Hörsalen plan 3. Mer information finns här.

Onsdag 2/8
Centerpartiets tält i Pride Park öppnar kl. 15.30 och håller öppet alla tider som parken är öppen till lördag kväll. Fråga om Centerpartiets politik, träffa våra politiker och vårt HBT-nätverk. Och varför inte passa på att sjunga ”Tyst” Karaoke med oss som är igång i stort sett hela tiden?

Torsdag 3/8
Centerpartiets HBT-nätverk anordnar seminariet ”Dags för nästa steg mot en modern familjelagstiftning”.
Deltagare: Anders W Jonsson, vice partiledare Centerpartiet och talesperson i sociala frågor, Claes Nyberg, ordförande Centerpartiets HBT-nätverk, Hans Linde, Ordförande RFSU.
Kl. 17.00-17.45. Pride House, Galleriet Underlandet, våning Plattan. Mer info här.

Fredag 4/8
Centerpartiets HBT-nätverk anordnar seminariet ”En human och rättssäker migrationspolitik för HBTQ-pesoner”.
Deltagare: Johanna Jönsson, riksdagsledamot Centerpartiet och talesperson i migrationsfrågor, Claes Nyberg, ordförande Centerpartiets HBT-nätverk, Marianne Möllerström, RFSL Newcomers Västmanland.
Kl. 13.00-13.45. Pride House, Hörsalen plan 3. Mer information här.

Lördag 5/8
Centerpartiet och partiledare Annie Lööf går i Prideparaden som startar kl. 13 vid Kungsholmstorg. Kom gärna en stund innan så du hittar oss, eller hoppa med när du ser oss passera. Mer info i FB-event här.


Vi ses på Pride!