Vaxholm
Centerpartiet lokalt

Välkommen till

centerpartiet i Vaxholm

Centerpartiet i Vaxholm
  • Besök oss gärna i valstugan som står på Söderhamnsplan. Vi finns på plats fredag och lördag, 7-8 september. Den 9 september finns vi istället utanför vallokalerna. Rösta klokt för demokrati, jämlikhet och grön närodlad politik.
  • Du som ännu inte har bestämt dig - välkommen att ta del av vårt valprogram för Vaxholm: "Framåt med en närodlad politik" (filen öppnas i ett nytt fönster)
  • Se Centerpartiets kandidater till kommun-, landstings- och riksdagsvalet.
  • Träffa landstingsrådet Gustav Hemming och oss kandidater nära dig på fredag 31/8: kl. 15:05-16 ICA Resarö, 16:05-17 ICA Vaxholm och 17:05-18 valstugan.
  • Du vet väl om att vi även besvarar frågor kring kommunens politik på Facebook "Fråga Vaxholms politiker!".
  • Passa på att ta steget och bli medlem i Centerpartiet. Ju fler medlemmar vi blir desto mer kan vi påverka och tillsammans gå:

» Framåt med en närodlad politik för vaxholm!  «


Allt börjar hos dig - välkommen att engagera dig

Centerpartiet står för en närodlad politik. Det handlar om resultat för miljön, närhet till beslut och att kunna påverka sin egen vardag. Vi verkar genom de olika kommunala nämnderna i Vaxholms stad och i kommunfullmäktige.

Kom med du också och gör något konstruktivt med ditt engagemang för Vaxholm, skärgården och allas vår framtid.

"Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket."

Centerpartiets politik kan endast bli verklighet om du röstar på oss.

Senaste nytt från Vaxholm

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.