Gävleborgs bäverutmärkelse


Igår delade jag och Magnus Andersson ut Centerpartiets bäver till tre välförtjänta företagare i Kilafors nämligen Veronica Snaar, Lena Johansson och Ann Cathrine Larsson som lyft Golfrestaurangen vid Hårgabanan till oanade höjder.

Bäver från Mauds tal om att Svergie måste få fler som är som ivriga bävrar och färre som beter sig som fågelungar som sitter och väntar på att någon annan sak fixa maten.

Veronica, Lena och Ann Cathrine serverar allt från gourmetmat till hederlig husmanskost i en gemytlig miljö vid 19:e hålet på Bollnäs golfbana.

Jag har haft gäldjen att ha Vernoika som arbetskamrat på barnkliniken vid Gävle sjukhus. Veronica var en mycket duktig barnsjuksköterska och är nu en mycket duktig småföretagare och restaurangängare. Det är Veronica, Lena och Ann Cathrine som kan minska arbetslösheten. Vi politiker kan bara se till att de har så bra villkor som möjligt.

Både Magnus och jag tycker att hon och hennes två kollegor är hjältar och förtjänar att uppmärksammas.

De driver en suverän restaurang och har dessutom spännande planer på att utveckla verksamheten med bland annat ett intressant Golfnära boende i historisk miljö.