Folkhemmet i Hofors

Folkhemmet i Hofors, lokalt utbrytarparti, med två mandat har som andra namn fått in Anitha Näsström. Hon är aktuell för hets mot folkgrupp efter att på sin frisersalong satt upp rasistiska skyltar. Där har man kunnat läsa att ”merparten av våra flyktingar har inte uppträtt på ett korrekt sätt”, ”vi ska inte importera mer elände” och ”det är en våldtäkt av kommunens folk att ta emot 90 flyktingar”. Är hon rasist? Sannolikt kan hon bli dömd men det handlar snarare om att hon är osedvanligt korkad.

Det tråkiga är att hon omöjliggör samarbete mellan alliansen och ”Folkhemmet” som skulle ha varit ett viktigt steg mot att minska sossarnas makt i det röda Hofors.

Det finns en stark folklig opinion för lag och ordning, för att man ska arbeta och göra rätt för sig och inte leva på bidrag och för att vi ska ha en bra skola och åldringsvård. Mycket medvetna rasister har utnyttjat det till att säga att det är invandrarnas fel att vi inte har lag och ordning, bidragsberoende och dålig skola/åldringsvård.

Att skälla alla som gått på den valsen för rasister är fel metod. En ny politik i Sverige som sätter folk i arbete istället för bidrag, skapar lag och ordning och skapar ett bättre system för skola och åldringsvård rycker undan grunden för nationaldemokrater Sverigedemokrater och Anitha Näsström.