Hofors

Luciano Astudillo, riksdagsledamot från Skåne ( s ) förståss!!! har ställt en fråga i riksdagen hur det kan komma sig att statsrådet Billström skickat ett brev till Skånemoderaterna där Billström avsäger sig uppdragen hemma i Skåne och låtit Regeringskansliet betala papper, kuvert och PORTO!!!! En del socialdemokratiska riksdagsmän verkar ha svårt att hitta sin roll som oppositionspolitiker. För den som fått höra hur socialdemokraterna missbrukade regeringskansliets resurser under 12 år är det förvånande att Astudillo vågar klaga på ett frimärke. Vore jag honom skulle jag se till att det var rent framför den egna dörren innan det klagas på grannens löv på trappen.

Fastnade i hissen på partihögkvaretet i Gamla Stan under en timme. Vi fyra hade det trevligt och diskuterade om hur partiets nya organisation och stadga ska se ut. Många kreativa tankar föds när man stängs in i en hiss. Kanske något man skulle prova oftare.

Besök i Hofors på kretsårsmöte under kvällen. Stark och trogen centerskara i en av landets rödaste kommuner. Från Hofors Centerparti efterlyses fler offensiva centerpartister som kan skryta om vad regerinen behövs.

Avslutade kvällen med att hemma ge Crash course till en 15 åring om efterkrigshistoria med tyngdvikt på Berlinblockad, Ungern 56, Kubakris, Berlinmur, Breznev doktrin, Watergateskandal, kuppen mot Gorbatjov...........

Inte en dag en annan lik.