Är det inte skönt så säg

att få höra Mona Sahlin sitta i TV soffan och säga att statsministern har gjort ett bra jobb i Kina men att han var dum som inte kunde berätta att han faktiskt tänkte ta upp individer som drabbats av det kinesiska förtrycket. Kanske dags för Mona S att skaffa en bättre utrikespoltisk rådgivare. Hade statsministern fallit från trycket från Mona och svenska journalister att innan flagga upp vilka frågor han tänkte ta upp hade hela resan blivit meningslös. Många vet dessutom att när Mona Sahlin i rollen som minister och inte opp ledare besökte Kina så avstod hon från att överlämna sin lista till kineserna. Det fick ambassaden göra senare..

att få lyssna på Toivoo Heinsoo när han presenterar utredningen vårdval i Sverige som innebär att det blir etableringsfrihet i primärvården och att vårdval införs i hela landet. Dessutom blir det tillåtet för andra än allmänmedicinska läkare att arbeta i primärvården.

Således en rätt härlig dag. Har dessutom haft starkt bistånd av min PRAO elev Karin som assisterat vid skrivbordet och dessutom agerat fotograf vid en vigsel i Stadshuset i Gävle.