För Faluns bästa

Ett val är navet i en liberal demokrati. Du som väljare ska ges de allra bästa förutsättningarna för att kunna välja det alternativ som rimmar bäst med dina värderingar. Vi är glada att du har hittat Centerpartiet Faluns hemsida och vi önskar naturligtvis att det är våran partisedel du lägger i valkuvertet den 11 september. På denna sida kan du hitta allt om vår politik och våra kandidater till komunalvalet.

Här kan du dessutom se vår valfolder i digital form, och ladda ner vår valplattform:

Grunden i vår politik är alla människors frihet och lika värde. Vi tror på människors förmåga att bestämma över sina liv och skapa sin egen framtid. Det är så vi tillsammans får hela kommunen att växa.

Med hjärta, beslutsamhet och sunt förnuft ser vi positivt på framtiden. Vi vet att nytänkande, omställning och utveckling är vägen mot en hållbar framtid i hela kommunen.

Vi förenas av våra jordnära liberala värderingar, och genom vår företagsamhet driver vi igenom politik som gör människors liv bättre.

Följ oss även på:
Instagram >>


sol-has-bg

Senaste nytt från Falun

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.