Emina Music

Personbild


  • Ordförande i Nämnden för Hälsan och Stressmedicin
  • Ledamot i regionfullmäktige
  • Ledamot i Hälso- Sjukvårdsnämnden i Göteborg
  • Förstanamn/kontaktperson för Centerpartiet i Göteborgs förtroendevalda i Västra Götalandsregionen
  • Ledamot i styrelsen för Jonseredsstiftelsen

Arbetar som beräkningsingenjör och bor i Backa med sambo och två katter.

Jag engagerar mig politiskt och i välgörenhet för att jag vill göra skillnad, för att jag tror på en bättre värld - en grön liberal värld som är rättvis, trygg och hållbar.

Jag vill se ett samhälle där man tillåter och hjälper människor att utvecklas och nå sin fulla potential, där trygghet inte inskränker på frihet och rörlighet, där psykisk och fysisk hälsa är självklarheter, där djuren har värdiga liv; och där miljövänliga val även är ekonomiska val.

På fritiden umgås jag gärna med min familj och vänner, myser med mina älskade katter, lagar mat och spelar sällskapsspel, helst av allt ”Med andra ord”.

Kontakta Emina Music

Kontakta Emina

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.