Halmstadscentern ordnade ett väluppskattat medlemsgruppmöte!

Medlemsgruppmötena är Halmstadscenterns politiska medlemsmöten där samtliga centermedlemmar är välkomna! Måndagens möte arrangerades i på HFAB och innehöll flera spännande pass!

''För Centerpartiet i Halmstad är en öppen och transparent organisation något vi tycker är viktigt. Medlemsgruppmötena är en plattform för medlemmar och förtroendevalda att mötas och bolla aktuella politiska frågor i Halmstad. Det är extra viktigt under valrörelsen'' säger Camilla Widepalm Heurén, gruppledare för Halmstadscentern.

Måndagskvällens möte handlade om flera spännande ärenden! Träffen inleddes med ett spännande seminarium med företrädare från företaget FUTURUM. FUTURUM arbetar med framtidens odling samt att skapa ett stadsnära jordbruk som är miljömässigt hållbart. Parollen var ''samtida lösningar för framtida utmaningar''.

Mötet fortsatte med aktuella politiska halmstadsfrågor. Henrik Andersson, styrelseordförande för HFAB drog ett intressant och lärorikt pass om HFAB:s verksamhet. Deltagarna diskuterade även frågor såsom skolorganisationen, försäljning av lägenheter/mark för nyproduktion samt revidering av avfallsplanen.

Ett annat uppskattat moment var den sedvanliga punkten ’’kommunrådet informerar’’ där Centerpartiet i Halmstads kommunråd (C) och förstanamn på kommunlistan, Jenny Axelsson, berättade om viktiga händelser och frågor från politiken.

’’Både Halmstad och Centerpartiet växer’’ säger Jenny Axelsson. ’’Som kommunråd tycker jag att det är otroligt roligt att få vara del av. Medlemsgruppmöten är ett bra tillfälle för mig som kommunråd att förankra och bolla idéer i mitt arbete. Jag är glad att få vara med i ett parti med många nya kandidater och medlemmar – och just förankringen i medlemsbasen är väldigt viktigt för mig. Där har medlemsgruppmötena en viktig roll att spela.’’

Medlemsgruppmötet var väluppskattat och på plats fanns bland annat Yngve Kihlberg, andranamn på kommunlistan och Jennie Wijk, tredjenamn. Representanter från de olika nämnderna fanns även på plats.

Centerpartiet i Halmstad går till val på tre politiska huvudfrågor som spikats i det valmanifest som årsstämman fastställt i februari. De är:

  • Miljö och klimat
  • Trygghet
  • Hela Halmstad

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till Jenny Axelsson, kommunråd (C) och kommunlistans etta (1) som gärna svarar på dina funderingar!

Följ oss gärna på Facebook!