#Landetlever-pris till Annoying AB

Centerpartiets ordförande Anders Eriksson delade i förra veckan ut diplom och #Landetlever-pris till Annoying AB.

 

Annoying AB har tilldelats Hallands första #landetlever-pris.

- Genom att förverkliga Skårs lantby bidrar de till att lyfta och utveckla hela Halland, säger Centerpartiets ordförande i Kungsbacka, Anders Eriksson.

Företaget drivs av Johan och Emilia Ivarsson samt Fredrik och Ulrika Ahlqvist. De får priset för sitt arbete med att under 10 års tillskapa Skårs lantby med totalt 30 tomter i Gällinge. Efter tusentals timmars lärorikt arbete finns nu de första 12 villorna i Skårs lantby till försäljning.

Det är en by som tar sitt ursprung i vad människor behöver för att leva och må väl. Den bygger på gemenskap, trygghet, upptäckarlust och äventyr utanför knuten. Byn har också fått sin gestaltning från naturens former. Villorna är miljöanpassade och flexibla och utgår från ett gårdstun.

#landetlever-priset delas ut till goda förebilder, till exempel företagare, föreningar och privatpersoner, som gör smarta saker på landsbygden och därmed bidrar till att lyfta och utveckla hela Halland. Vilket vi i Centerpartiet i Kungsbacka verkligen anser att Annoying AB och dess ägare uppfyller.

Läs mer om Skårs by

Läs mer om #landetlever