Centerpartiet i Kinda

 

Grunden i vår politik är alla människors frihet och lika värde. Vi tror på människors förmåga att bestämma över sina liv och kunna skapa sin framtid. Vi vill gärna att flera medborgare ska kunna bo och leva i vackra Kinda. Det vill vi nå genom en hög kvalitet på kommunens skolor, sjukvård och äldreomsorg. Vi anser det viktigt att beslut fattas i samförstånd med kommunens ekonomi. Näringslivet i Kinda vill vi utveckla och målsättningen ska vara att företagare ska uppfatta att det är enkelt och välkomnande att driva företag i Kinda.

Ledord som är viktiga för oss är klimatarbete samt landsbygdspolitik.

Styrelsen i Kindakretsen 2024: Christina Back, Karin Salomonsson Ljung, Rickard Lindh, Tore Olsson, Anders Ljung, Joakim Klasson, Rose-Marie Nelsson och Sven-Erik Lindholm.

Du är välkommen att delta på månadsmöte andra onsdagen i månaden. Har du frågor kontakta gärna Christina Back, christina.back2@gmail.com eller 0761169883, ordförande och gruppledare. Karin Salomonsson Ljung, karin.s.ljung@gmail.com, sekreterare och medlemsaansvarig.Varmt välkommen att bli medlem hos oss. Det blir du bäst via följande länk:
https://www.centerpartiet.se/engagera-dig/bli-medlem

sol-has-bg

Senaste nytt från centerpartiet.se

Fler nyheter

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.