Ödeshög
Centerpartiet lokalt
Centerns Fullmäktige kandidater 2018

Centerns Fullmäktige kandidater 2018

Möt Centerpartiet på torget i Ödeshög 16 juni

Lördagen den 16 juni mellan kl. 09:00 till 14:30 har Du möjlighet att träffa några av Centerpartiets nuvarande och blivande fritidspolitiker på Stora Torget i Ödeshög.

Vi vill driva en politik som för hela Ödeshög framåt  och vi är på plats för att i första hand lyssna på vilka frågor som Ni som Ödeshögsbor anser att vi i Centern bör fokusera på under nästa mandatperiod. 

Förutom samtal kring hur det ser ut i dag och hur det skulle kunna se ut i framtiden så bjuder vi på fika och till barnen skall det finnas ballonger m.m.

Alla Hjärtligt Välkomna  hälsar Centerpartiet i Ödeshög

 

Ödeshög

Välkommen till Centerpartiet i Ödeshög

Brinner Du också för livet på landet och landsbygden?

Vi i Ödeshögs centern gör det och vi är många men vi vill gärna bli fler

  • Ser Du som vi, klimat och miljöfrågorna som utmaningar som vi måste lära oss att bemästra med 100% säkerhet eller låta bli för vår egen och naturens bästa.
  • Anser Du att entreprenörskap och företagsamhet är viktiga förutsättningar för landsbygdens utveckling
  • Tycker Du som Vi att det är viktigt med bra skolor, tillgång till sjukvård och äldreomsorg även fast man valt att bosätta sig skogsbygden.Under fliken vår kalender, där hittar Du datum för de flesta möten där vi från ÖdeshögsCentern är involverade på olika sätt.

Centerpartiet behövs för att "Hela Ödeshög skall leva"

ÖdeshögsCentern tar gärna emot flera nya medlemmar så att vi kan driva våra frågor för att på så sätt får en så bred föranking av besluten som möjligt.

https://www.facebook.com/centerpartietiodeshog/

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.