Personalförändringar på distriktskontoret

Från 1 aug har Felix Grönqvist börjat arbeta som ombudsman på distriktet. Han efterträder Rosmarie Nelson som går i pension från den 1 okt.

- Det har varit en fantastiskt rolig tid att jobba som ombudsman, sedan 2005, men nu känns det bra att lämna över. Jag ska ägna mig åt lite annat men har kvar uppdrag för C i Kinda denna mandatperiod så ni kanske kommer att träffa på mig ändå vid något arrangemang, säger Rosmarie.

- Jag kommer från Vimmerby och flyttade till Linköping 2014 för studier i nationalekonomi och statsvetenskap, säger Felix. Jag har en bakgrund som bland annat politisk sekreterare, och som kommunsekreterare i Vimmerby kommun. Jag kommer senast från sex månader vid Svenska Ambassaden i London där jag har jobbat med politisk och ekonomisk analys. När jag inte ägnar mig åt kommunpolitik spelar jag fotboll och piano, samt jagar och fiskar.

Jag kommer att dela tjänsten som ombudsman med rollen som politisk sekreterare i Motala kommun - ett arbete jag varit igång med sedan juni. Jag ser mycket fram emot att få träffa och jobba med Centerns många förtroendevalda och medlemmar, och hoppas kunna bidra till ett grönare, attraktivare och mer livskraftigt Östergötland.

Carina Gunnarsson finns fortfarande kvar på expen, på halvtid, och nås på det vanliga telefonnumret till expen: 013-14 16 14, eller mail.