Aktuellt

Kretsstämma 2024

Årets välbesökta kretsstämma genomfördes i Tommarp. Distriktsordförande Ann-Helen Nilsson informerade om distriktets arbete och delade med sig av sina erfarenheter från kommunpolitiken. Som inledning till stämman visades den fina filmen "Motståndskraften".

Styrelsen består av ordförande Monica Jacobsson Höckert, vice ordförande Henrik Mårtensson, kassör Carin Åström, sekreterare Mikael Stamming och medlemsansvarig Carl-Göran Svensson.

Efter stämman bjöds det på smörgåstårta och kaffe med fastlagsbulle.

Tack alla ni som kom och bidrog till intressanta samtal.

VALKAMPANJ PÅGÅR!

Birte Sandberg förstärker kampanjandet i Simrishamn. Det är ju mycket fokus på de viktiga vårdfrågor nu.

Viktiga valfrågor Kiviks marknad

Viktiga valfrågor på Kiviksmarknad - klimatet och skolan!

Kampanj torget

Varje lördag 11-13.30 finns vi utanför kyrkan och träffar en massa härliga människor. Kom förbi och prata med oss om politik och det du tycker är viktigt i Simrishamns kommun.

 

FÖR UKRAINAS FOLK OCH DEMOKRATIN

Ukraina manifestation

På kvällen den 7 mars fylldes Stortorget i Simrishamn av många människor som manifesterade sitt stöd för ukrainas folk och demokratin. Kommunalrådet höll tal och Kulturskolan stod för sång och musik. Vi som var där samtalade kring det fruktansvärda som händer och på vilket sätt vi kan stötta och bidra.

ÖSTERLEN LYSER

Österlen lyser och invigdes i Simrishamn den 5 november 2021. Stora delar av stan var vackert upplyst och det var flera trevliga arrangemang, tal, sång och musik.

Några av oss från Centerpartiet delade ut äpplen och varm äppelmust.

Simrishamn lyser

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.