Centerkvinnorna Röstånga - Svalöv

Så kunde det äntligen genomföras ett årsmöte i Centerkvinnorna Röstånga – Svalöv. Det blev ett trevligt möte med mycket glädje över att äntligen kunna träffas igen.

Kate Haeggström omvaldes till ordförande för ännu ett år. Som vice ordförande utsågs Eva Olofsson, till sekreterare valdes Catrine Svensson och till kassör nyvaldes Camilla Haeggström. Som övriga ledamöter kvarstår Agneta Nordqvist och Christer Laurell.

Lena Åkesson omvaldes till revisor med Kristina Backe som ersättare. Till valberedning valdes Annelie Johnsson och Jenny Maltin. Eva Olofsson valdes att representera Centerkvinnorna i Studieförbundet Vuxenskolan.

Deltagarna i mötet kom med många förslag på trevliga aktiviteter och dessa kommer styrelsen att arbeta vidare med. Klart är att det kommer att anordna en grillkväll för hela familjen vid Svalövsjön den 8 augusti.

Eva Olofsson redogjorde efter årsmötet om kyrkovalet. Fem personer från kretsen som finns på C-listan för Rönneberga - Frostas valkrets till Stiftsfullmäktige.

Främsta uppmaningen att inte glömma rösta den 19 september.