Riksdagsledamot på besök

Den 24 maj kommer riksdagsledamot Helena Lindahl att besöka Svalövs kommun. Efter diverse studiebesök under dagen bjuder Centerpartiet in till föredrag och frågestund på Torshalls Bygdegård kl 18:30. Alla intresserade, även icke medlemmar, hälsas välkomna.

Helena Lindahl är politiker för Centerpartiet och är Centerpartiets näringspolitiska talesperson. Helena är ordinarie ledamot i Näringsutskottet samt suppleant i diverse utskott och nämnden i riksdagen. Hon brinner för landsbygdsfrågor och har bland annat ett stort engagemang i frågor kring jordbruk, skogsbruk och företagande på landsbygden.

Helena Lindahl, som från Västerbotten, är en riksdagsledamot med god inblick i småföretagares vardag på landsbygden. Hon menar att småföretagare har tuffa utmaningar som är desamma oavsett var på landsbygden man befinner sig, med undantaget att avstånden är betydligt längre i Norrland än i Skåne.

Helena Lindahl har gjort sig känd som en politiker som verkligen driver landsbygdens frågor. Äganderätten av skogen, snöröjning, drivmedelspriser, att få bygga där man vill bo, om polisbrist och att ambulansen inte kommer till att driva på för företagande och alla människors lika rätt och värde är några av de frågor hon brinner för. Hon toppar diverse rankingar i antal följare i sociala medier och har ett sätt att nå ut med sina budskap som är få förunnat. Helena Lindahl är precis vad de flesta väljare vill ha, nämligen en rak och tydlig politiker som delar med sig av sin egen övertygelse och jobbar därefter.