William Larsson CUF Sörmlands nya ordförande

PERSONLIGT. Efter tre års ordförandeskap lämnade Louise Hallström över ordförandeklubban till Eskilstunabon William Larsson på CUF Sörmlands årsstämma för några veckor sedan. Vi ställde några frågor till William om vem han är, vad han gör och vad han brinner för.

  • Vem är du?
    – Jag är 19 år och född i Strömsholm i Västmanland, men har spenderat majoriteten av mitt liv i Eskilstuna. Just nu pluggar jag första året på KTH och försöker därför att dela min tid så gott det går mellan Stockholm och Eskilstuna.
  • Vad gör du?
    – Jag är nytillträdd distriktsordförande för CUF här i Södermanland och är utöver det CUF:s representant i Centerpartiets Sörmlands distriktsstyrelse samt ersättare i Centerpartiets kretsstyrelse i Eskilstuna.
  • Vad gör du?
    – Som DO över ett litet distrikt så ligger mitt fokus på att bygga en stark liberal organisation. En stor del i detta består av att värva nya medlemmar, för att försöka skapa en gemenskap som man enkelt kan bli en del av. Detta ska gälla oavsett om man redan är engagerad eller bara är nyfiken på politikens spännande värld. Alla ska kunna känna sig välkomna!

Följ gärna CUF Sörmland på facebook.com/cufsodermanland!