CENTERPARTIET PÅ SPRINGPRIDE 2024

Nu är Springpride veckan i full gång i Eskilstuna och avslutas på lördag. Det brukar vara en stor folkfest med parad och ett fullspäckat program på stora scenen på Fristadstorget. Självklart önskar även vi bjuda på något kul och har något för alla! För dig som gillar viktiga samhällsfrågor har vi våra egna stjärnor!

I Centerpartiets tält kan du komma och träffa:

-Europaparlamentarikern Abir Al-Sahlani , hon kommer att finnas på plats under dagen för att svara på dina frågor om EU och hennes arbete i parlamentet samt den politik som hon vill driva. Abir är en modig parlamentariker som inte är rädd för att vara rättfram och tala med hjärtat så att alla förstår.

-Riksdagsledamot Martina Johansson är Centerpartiets talesperson för socialförsäkringsfrågor. Martina kommer från Vagnhärad och har representerat Sörmland som riksdagsledamot sedan valet 2018.

-Fler kandidater till EU-valet, kom och träffa vår sörmländska kandidat Martina Hallström från Nyköping. Martina är förutom kandidat i valet distriktsordförande och aktiv politiker i Nyköping.

-Gruppledare Anders Nordin och våra lokala förtroendevalda.

Under paraden

För dig som vill vara fri, vara dig själv, älskar musik och dans har vi skapat ett safe space i paraden. Centerpartiets traktor med släp är till för alla, vi har ordnat festen och du kommer som du är. Vår DJ under paraden är ingen mindre än @Sandunga Salsa Club. Varmt välkommen att gå med oss

SPRINGPRIDE, Lördag den 18 maj

kl 10:00-17:00

Läs mer och anmäl dig här: https://fb.me/e/3GJEqiJOv