Bild

Bli medlem

Vill du vara med och påverka det som händer i Eskilstuna? Vi söker ständigt efter nya medlemmar som vill bidra i formandet av vår kommun.

Centerpartiet är indelat i olika kretsar runt om i landet. När du väljer att bli medlem i Centerpartiet blir ditt medlemskap knutet till den krets där du är folkbokförd, i vårt fall Eskilstunakretsen. Som medlem i Centerpartiet i Eskilstuna blir en del av ett härligt gäng som arbetar aktivt med att driva vår kommun och Sverige framåt, i ledning av vår gruppledare.

Som medlem får du massor av möjligheter till engagemang – om du vill. Du kan till exempel vara med och påverka på våra möten och stämmor eller delta i aktiviteter och utbildningar för att få ny kunskap. Om du önskar kan du även påverka politiken i regionen eller på riksnivå.

Som medlem får du:

  • Yttranderätt på alla stämmor.
  • Rösträtt på avdelningens årsmöten.
  • Skriva motioner och lägga förslag till alla instanser.
  • Delta på seminarium och andra aktiviteter.
  • Vara med och skapa, genomföra och stärka vår politik.


Så blir du medlem

  1. SWISHA Skriv ditt personnummer, mejladress och swisha 150 kr till nr 123 421 85 33.
  2. FORMULÄR Du kan också fylla i ett formulär, så skickar vi en inbetalningsavi på 150 kr hem till dig.

Ansök om medlemskap


Vill du göra ännu mer?

Vissa nöjer sig med att visa sitt stöd genom att bli medlem, men många vill göra mer än så. Hos oss i Centerpartiet i Eskilstuna är det allra bästa sättet att ta steget in i politiken att gå med i ett av våra team. Vi har just nu fem team som arbetar aktivt med olika aktuella politiska frågor. Teamen består av en blandning av förtroendevalda personer med politiska uppdrag och intresserade medlemmar. Vem som helst kan gå med i vilket team som helst och inga förkunskaper behövs.

Engagera dig i våra team

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.