Kontakta oss

Bild

Välkommen att engagera dig!

Hur vill du ha det i kyrkan?
Vad saknar du? Vad vill du se mer av?
Kom med och påverka, du också!

Gemenskapen i kyrkan blir bättre när människor med olika kunskaper, inriktning och intressen medverkar. Kyrkan kan betyda något för var och en av oss, på olika sätt. Någon lyssnar på kyrkans sändningar i närradion, andra har fina minnen från ett dop, ett bröllop eller en begravning. Någon har funnit andrum i tillvaron på en retreat, eller mött nya tankar på en öppen föreläsning - eller deltagit i gemenskapen över en tallrik soppa i Brevik. Flera ungdomar har fått sin första ledarskapsutbildning i kyrkans regi, andra minns konserter med gospelmusik, musikaler, storbandsjazz eller stora kyrkomusikaliska verk av Bach eller Brahms.

Kyrkan är du och jag, här på Lidingö. Det är vi som gemensamt formar den och väljer vilken betydelse den ska ha i våra liv. Vill du engagera dig i kyrkopolitiken? Vi behöver dig! Hör gärna av dig och berätta mer om dina tankar och dina förhoppningar.

Varmt välkommen!

Kontakta gärna Ingrid Jarnryd här.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.