Emma Eide

Personbild

Vem är jag och vad kämpar jag för?
Jag är 43 år gammal och bor tillsammans med min familj i Saltsjö-boo. Jag skulle beskriva mig som en obotlig optimist som alltid söker förslag till förbättringar och gärna utmanar rådande strukturer.

Som ordförande i miljöutskottet och vice ordförande i utbildningsnämnden har jag förmånen att jobba med några av de absolut viktigaste frågorna för vår framtid, nämligen klimat, miljö och utbildning. Jag vill se en skola där våra barn och unga får de bästa förutsättningarna för att lyckas och ett samhälle där alla medborgare är med och bidrar positivt i klimatomställningen.


Gruppledare

Övriga uppdrag:

  • 1:e vice ordförande i Utbildningsnämnden
  • Ordförande i Miljöutskottet
  • Ledamot i Kommunfullmäktige
  • Ledamot i Trygghetsutskottet
  • Ledamot i Fritidsnämnden
Kontakta Emma Eide

Kontakta Emma

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.