Johan Krogh

Personbild


Kommunalråd

Övriga uppdrag:

  • 1:e vice ordf. i kommunstyrelsen
  • Ordförande i Miljö- och stadsbyggnadsnämnden
  • 1:e vice ordf. i Arbetsutskottet
  • 1:e vice ordf. i Verksamhetsutskottet
  • Ledamot i Stadsutvecklingsutskottet

Vem är jag?
Jag heter Johan Krogh och är 30 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Saltsjöbaden men bor sedan fem år tillbaka med min sambo i Insjön även om hjärtat fortfarande klappar lite extra för Saltis. På fritiden lagar jag gärna mat, är ute i naturen och träffar vänner.

Vad vill jag?
Jag vill ha ett öppet och grönt Nacka präglat av mångfalden i vår värld. Ett Nacka där alla människor får möjlighet att växa och nå sin fulla potential utan att vare sig socialistiska eller konservativa pekpinnar sätter käppar i hjulen. Jag tycker att det är bra att Nacka växer med tunnelbana och tusentals nya bostäder. Det är en viktig del i arbetet med att skapa världens bästa och mest konkurrenskraftiga huvudstadsregion som Nacka är en stor del utav. Men samtidigt som vi växer är det viktigt att ta tillvara på Nackas styrkor med närheten till både naturen och vattnet och se till att de kommer alla Nackabor till del.

Nacka är en av Sveriges absolut bästa skolkommuner och det vill jag att vi ska fortsätta att vara. Att ge alla barn bästa möjligheter till en god utbildning är grundläggande och något vi måste fortsätta satsa på.

Slutligen vill jag ha ett Nacka där vi tror på människor och låter människor själva ha makt över sin vardag och sina liv. Vi ska fortsätta utveckla valfrihetssystemen och decentralisera beslutfattandet till människorna själva.


Kontakta Johan Krogh

Kontakta Johan

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.