Martin Hedman

Personbild


Kretsordförande

Övriga uppdrag:

  • 1:e vice ordförande i Socialnämnden
  • Ledamot i kommunfullmäktige
  • Ersättare i regionfullmäktige

Vem är jag?

Jag är uppvuxen, bor och jobbar i Nacka. Jag sitter som vice ordförande i socialnämnden och i kommunfullmäktige. Jag är även ersättare i regionfullmäktige och ledamot i övervakningsnämnden Stockholm Avd Norr. Till vardags jobbar jag som polis.

I mitt jobb så ser jag vikten av en stark och fungerande socialtjänst och för mig är det förebyggande arbetet ett av det viktigaste uppdragen socialtjänsten har.

Mitt intressen inom politiken är det som rör de sociala frågorna, och har du frågor eller funderingar så är det bara att skicka ett mail martin.hedman@nacka.se.

Kontakta Martin Hedman

Kontakta Martin

Uppgifter om personer som kontaktar Centerpartiet
Om du kontaktar Centerpartiet via e-post lagras din e-postadress och de uppgifter du skriver i meddelandet i vårt e-post- och ärendehanteringssystem. Vi behåller uppgifterna i våra system så länge som de behövs för att kunna hantera ditt ärende och eventuell uppföljning av det.
Läs mer https://www.centerpartiet.se/gdpr

Tack för ditt meddelande!

Något gick fel....

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.