SD, sluta skrämma upp folk

Bild

Häromdagen var jag på Seniordagen i Societetsparken och där mottog jag en broschyr från Sverigedemokraterna som fick mig att sätta i halsen.

 ”Storstädning” skrev man. Bort med dumma generaldirektörer med mera. Då tänkte man inte på att det finns en annan storstädning som aldrig ägde rum: kommunalrådsarvodena! Där satt SD med och beslöt utan minsta opposition. Det var bäst att rösta som majoriteten, sade man, eller något liknande. Och så satt man kvar efter litet ursäkter och hummanden. Världsberömda blev ni.

Ett annat minne av broschyrer var den om tryggheten i Hallstavik. Den var i sådan fara att något måste göras snabbt. Till slut måste polisen tala om att det är lugnt i Hallstavik, underförstått att SD är ute i ogjort väder – igen! Nu är det dags att ni storstädar era uttryck och broschyrer så ni slutar skrämma upp folk. Ni argumenterar som om ni satt i opposition. Ni sitter trots allt i styret och då borde ni välja med mer förstånd hur ni uttalar er. Ni borde ta ansvar för er position!

Kule Palmstierna (C )

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.