Trevlig Nationaldag!

Sedan november 2015 så styr Centerpartiet Sundbyberg tillsammans med övriga Allianspartier samt Miljöpartiet i vad vi kallar ett grönblått Sundbyberg. Med totalt 29 mandat av 55 så har vi majoritet i kommunfullmäktige. Det första halvåret har präglats av ett gott samarbetsklimat och en gemensam vilja att ta tag i Sundbybergs utmaningar som landets snabbast växande stad för att också garantera en god välfärd och att vi växer på ett hållbart sätt samtidigt som en välskött ekonomi står i centrum.

Centerpartiet har ordförandeskapet i Stadsmiljö- och tekniska nämnden, kommunstyrelsens Exploaterings- och hållbarhetsutskottet, Upphandlingsutskottet samt i Överförmyndarnämnden. Vi finns representerade i alla stadens nämnder och bolag och vårt motto är att Sundbyberg hela tiden ska bli ännu bättre för oss som redan bor här.

I denna tidning kan du läsa om en del saker vi arbetar extra mycket för. Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något eller har några idéer för hur vår stad kan bli ännu bättre.

Träffa oss på Nationaldagen!

Måndagen den 6 juni är det dags för det årliga firandet av Nationaldagen på Golfängarna. Centerpartiet finns som vanligt med och du är välkommen att komma och träffa oss. Vi bjuder traditionsenligt på chokladdoppade jordgubbar och du kan också träffa flera av våra förtroendevalda i Sundbyberg.