Lokalt valprogram antaget på välbesökt distriktsstämma

Stockholms lokala valprogram är nu antaget och valrörelsen är igång! Över 100 medlemmar deltog på distriktsstämman – som äntligen kunde genomföras fysiskt – på Stockholm Waterfront den 24 april.

– Vi är redo att möta väljarna med en reformagenda för ett grönt, öppet och medmänskligt Stockholm. Vi har visat att vi åstadkommer konkreta resultat när vi är med och styr Stockholm och Sverige. Nu är valrörelsen igång med alla våra fantastiska valarbetare och kandidater – nu kör vi! Det säger Karin Ernlund som valdes till distriktsordförande för sjätte året i rad.

På plats var också Stockholmscenterns egna EU-parlamentariker Abir Al-Sahlani, som berättade om sitt spännande arbete i Bryssel.

Årets medlem är Patrick Amofah för sitt starka engagemang och politiska ledarskap för Järva. Han är också nyvald ledamot i distriktsstyrelsen.

Årets distriktsavdelning är Tredje kretsen som, trots att nästan hela 2021 bestått av ändlösa zoom-möten, aldrig låtit elden slockna och nya och kreativa idéer har hela tiden vuxit fram. När det äntligen blev möjligt att kampanja fysiskt så har de verkligen levererat. En tillgång och förebild i Stockholmscentern!

Distriktsstyrelsen fr v: Thomas Wihlman, Martin Ådahl, Gabriel Bergin, Patrick Amofah, Svante Linusson, Karin Ernlund (ordf), Gustav Hemming, Elisabeth Thand Ringqvist (vice ordf), Märta Martin Åkesson, Ida Alterå och Ragnhild Elfsö.

 

Distriktsstyrelsen tackar också de avgående styrelseledamöterna för stort engagemangoch hälsar Ida Alterå och Patrick Amofah välkomna som nya ledamöter.

Är du inte medlem än, men vill vara med och jobba för Sveriges och Stockholms bästa?

Ju fler vi är, desto mer kan vi påverka!

Gå med i Centerpartiet direkt, genom att swisha 150 kr till 123 421 85 33 tillsammans med e-post och personnummer.

Engagera dig för en ljusare framtid!