Guldklöver 2017

Umeå Centerkvinnor uppmärksammar årligen internationella kvinnodagen, i år väljer vi att fokusera på kvinnliga företagare i Centrum. Årets Guldklövrar delas ut till några riktigt inspirerande företagare som har ett lokalt och globalt perspektiv där det närodlade tillsammans med samverkan gör dem framgångsrika och ger oss Umeåbor en extra guldkant. Priset går till:

Ingrids Underkläder som funnits i Umeå sedan 1956 och som drivs av Veronica Ottosson sedan 2011. Veronicas känsla för väl valda produkter med funktion, material och något för alla gör butiken unik. Samtidigt som hon tillsammans med personalen och andra lokala företag erbjuder After houers.

Handelsgården, ett enkelt bolag som är allt annat än enkelt. Det är en butik som drivs av ett gäng mångfacetterade och idérika kvinnor som alltid erbjuder det lilla extra. Det är dit du skall gå om du vill hitta ett unikt hantverk, konsthantverk och närodlade delikatesser, en smakfull butik.

Som ordförande i Umeå Centerkvinnor känns det bra att genom en enkla gest visa hur värdefull dessa kvinnliga företagare är för Umeå.

Anna-Karin Sjölander, ordförande