Medmänsklighet för Sverige framåt

– Sverige får aldrig förfalla till att tillhöra hatarna och mobbarna

Bild

Valet den 9 september närmar sig. Det blir ett värderingsval som kommer vara vägledande för Sveriges väg framåt. Valet står mellan medmänsklighet och främlingsfientlighet, mellan samarbete och slutenhet, mellan frihet och förtryck.

Vad blir ditt val?

Vi centerpartister är tydliga i vår vilja att se ett Sverige som genomsyras av frihet, medmänsklighet och jämställdhet. Vi behöver ett ledarskap som kan vända utvecklingen och skapa optimism och framtidstro. Ett ledarskap som både kan ta ansvar och visa handlingskraft.

Valet 2018 blir ett vägval och en värderingskamp som vi måste vinna. Vinna för att det inte duger att släppa fram antisemiter, rasister, islamister och nazister på våra gator, torg och till och med i våra fullmäktigesalar.

Sverige får aldrig förfalla till att tillhöra hatarna och mobbarna. Vi måste stå upp mot extremisterna och vi måste stå starka tillsammans. Låt Sverige fortsätta vara det öppna och demokratiska land vi alla kan trivas och ha en ljus framtid i.

Hans Forsberg

Ordförande för Centerpartiet i Sundsvall

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.