Filmer

Fler filmer hittar du på vår YouTube kanal.

Valfilmer 2022

Vår politik

Om Centerpartiet

Almedalen 2022 - ekonomiskt seminarium

Seminarie om cybersäkerthet

Sveriges försvar mot krafter som digitalt vill inskränka våra friheter eller utnyttja vår öppenhet måste stärkas. Centerpartiet presenterar därför 39 förslag för stärkt svensk cybersäkerhet.

– Det här är det största helhetsgreppet som någonsin har tagits kring cybersäkerhetsfrågorna i svensk politik, säger Niels Paarup-Petersen.

Lansering av jubileumsboken "På väg framåt under 100 år"

Karin Söderdagarna 16 och 17 oktober 2020

Karin Söderdagarna är ett utrikes- och säkerhetspolitiskt forum för centerrörelsens medlemmar, som anordnas av Centerpartiets internationella kommitté.

16 oktober. Under ett panelsamtal diskuterade deltagarna Centerpartiets internationella kommittés rapport om ett nytt internationellt utvecklingssamarbete.

17 oktober. Panelsamtal med en idépolitisk utrikespolitisk diskussion med anledning av ett av Centerpartiets tre kommande stämmoprogram, "En starkare liberal demokrati", som just nu arbetas fram inför partistämman 2021.

In English. ("A stronger liberal democracy".)

Annie Lööf och Jonas Sjöstedt möts i en slutdebatt

Ett samtal mellan två rutinerade ledare och ideologiska motpoler i svensk politik, onsdagen 21 oktober 2020, med moderator Susanne Nyström.

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.