Centerpartiet i Västra Götaland söker verksamhetsutvecklare

Bild

Vi söker en verksamhetsutvecklare med inriktning kommunikation till Centerpartiet Västra Götaland. Som verksamhetsutvecklare kommer du tillsammans med kollegorna och förtroendevalda vara en viktig del för att Centerpartiet i Västra Götaland ska växa, få inflytande och fungera som organisation.

Tillsammans med inriktningen kommunikation där du utifrån dina möjligheter kommer få fotografera, redigera bilder och filmer. Allt ifrån sköta sociala medier till omvärldsbevakning och skriva debattartiklar kan vara möjligt. Du kommer också få utbilda andra och sprida din kunskap så att våra förtroendevalda står på egna ben.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vara ett organisatoriskt och kommunikativt stöd till våra förtroendevalda på flera nivåer vilket inkluderar att redigera bilder och filmer men även fotografering. Men även arrangera kurser, delta på styrelsemöten och arrangera större evenemang och kampanjer.

Du kommer att hantera partiets sociala mediekanaler och stötta förtroendevalda i att kommunicera på ett tilltalande sätt i egna kanaler. Även textproduktion förekommer liksom viss omvärldsbevakning och uppföljning av kommunikationsinsatser.

Vi söker dig som
Har erfarenhet av politisk kommunikation och en förståelse för hur centerrörelsen och våra förtroendevalda inom Västra Götaland ska kommunicera för att få ett genomslag. Har en grundförståelse för att redigera bilder och film samt texta filmer.
Har också mycket god förmåga att formulera dig i tal och skrift.
Har en gymnasieexamen eller annan utbildning på motsvarande nivå.

Som person är du analytisk, nyfiken och ser helheten. Du har vana att ta egna initiativ och att självständigt driva arbetet framåt, för att slutföra det som påbörjats. Du uppskattar att jobba med en mångfald av människor och arbetsuppgifter. Du ser vad som behöver göras, föreslår förbättringar och är beredd att hugga i där det behövs. Formell utbildning inom kommunikation eller organisationsutveckling är meriterande, liksom erfarenhet eller stort intresse av fotografering.

Vårt erbjudande till dig:
Här får du möjlighet att arbeta i en värderingsstyrd organisation med engagerade kollegor på en modern arbetsplats med bra villkor. Hos oss har du möjlighet att påverka rutiner och arbetsformer och att utveckla Centerpartiets politik för att stärka vårt inflytande för att bidra till samhällsutvecklingen.

Placering och omfattning:
Tjänsten är tillsvidare och inledningsvis med 50-100% tjänstgöringsgrad. Möjlighet till heltid kommer att finnas framöver om tjänsten inleds med deltid. Centerpartiet i Västra Götaland har lokaler i Göteborg, men arbete kan ske på distans och arbete från hemmet är möjligt.

Lön och andra anställningsvillkor:
Vi tillämpar individuell lönesättning och omfattas av Arbetsgivaralliansens kollektivavtal för Ideella och idéburna organisationer. Utöver kollektivavtalet har vi bland annat goda semestervillkor och friskvårdsersättning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning för nya medarbetare.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan och CV som visar för rollen relevant erfarenhet och utbildning. Vi vill ha din ansökan senast den 31 maj. Ansökan kommer att hanteras av ordförande i Centerpartiet Västra Götaland och av personalutskottet.

Tillträde:
Enligt överenskommelse med önskan om augusti / september.


Frågor om tjänsten och ansökan

Anders Dahlberg,
ordförande Centerpartiet Västra Götaland
073 598 29 58
anders.dahlberg@centerpartiet.se

Välkommen med din ansökan!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.