Centerpartiet lokalt

Centerpartiets riksorganisation söker projektledare

Sverige behöver mer närodlad politik. Därför är vårt uppdrag som anställda att rusta Centerpartiet för valframgång och lägga grunden för en valvinnande politisk utveckling. Är du den som vill göra det tillsammans med oss? Då ska du söka tjänsten som projektledare.

Som projektledare kommer du ansvara för att ta fram regionala politiska strategier som är relevanta för centerrörelsen och täcker in hela landet. Arbetet förutsätter erfarenhet av politiskt arbete som tjänsteman eller förtroendevald på en kvalificerad nivå och ett nätverk inom centerrörelsen. Du kommer att arbeta nära ett team av organisationsutvecklare på organisationsenheten som har politik som inriktning samt centerpartiets kommunala sektion. I rollen ingår också att ge tjänstemannastöd till centerpartiets kommunala sektions verksamhet.

Arbetet förutsätter att du aktivt tar del av den politiska debatten lokalt, regionalt och centralt.

Vi söker dig som

  • har ett intresse för politik och delar Centerpartiets värderingar
  • har erfarenhet av kommunalt-, regionalt- eller rikspolitiskt arbete som förtroendevald och/eller tjänsteman.
  • har erfarenhet av att leda och arbeta i projektform
  • har relevant högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet inom t.ex politiskt styrd verksamhet
  • har ”politisk näsa” och har lätt att analysera och formulera politiska texter
  • är drivande och självgående

Körkort är ett krav då det förekommer en del resor i tjänsten. Arbetet är oreglerat och det förekommer kvälls- och helgarbete.

Placering och arbetstid

Tjänsten är en visstidsanställning med projekttid fram till 2021-12-31. Tjänsten är placerad på något av de regionala kontor som organisationsenheten har eller på partikansliet i Gamla Stan i Stockholm. Du kommer ha kollegor från Vilhelmina i norr till Malmö i söder.

Lön

Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk.

Tillträde

Tillträde 2020-02-17 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV skickas till ansokan@centerpartiet.se. Märk ansökan ”Projekt politik” ansökningar hanteras löpande i rask takt.

För ytterligare frågor om tjänsten hänvisas till enhetschefen för organisationsenheten, Marianne Larm-Svensson, marianne.larm-svensson@centerpartiet.se

Välkommen med din ansökan!