Centerpartiets riksorganisation söker projektledare

Bild

Vi söker en projektledare med inriktning ledning och event. Tjänsten är placerad i enheten för organisationsstöd och utveckling som utgör ett stöd för Centerpartiet som folkrörelse, medlemsorganisation och demokratiskt styrd ideell förening. Vi stödjer och stärker Centerpartiet som organisation och våra ledare och förtroendevalda genom verksamhets- och organisationsutveckling, rådgivning, utbildning och medlemsservice. Inom enheten hanteras partiets löpande ekonomi, IT, säkerhet och GDPR. Enheten ansvarar för att samordna, leda och utveckla olika nationella projekt, utbildningar och interna event, till exempel partistämman.

Arbetsuppgifter
Som projektledare med inriktning ledning och event är dina huvuduppgifter att ansvara för olika organisatoriska projekt kopplade till ledning och implementering samt större mötesplatser och event. Det kan handla om organisationsutveckling på strategisk nivå, att implementera organisationsbeslut tagna av partistämma eller partistyrelse och att projektleda partistämma och kommundagar. I vissa projekt ingår att leda en projektgrupp med deltagare från olika delar av organisationen.

Du behöver förstås också dela våra värderingar och vilja medverka i utveckling och spridning av Centerpartiets liberala gröna politik.

Vi söker dig som har:
Erfarenhet av strategisk organisationsutveckling, att driva komplexa projekt samt erfarenhet och förståelse av arbete i en idéburen politisk eller annan ideell civilsamhällesorganisation.
Det är meriterande om du har haft budgetansvar och ansvarat för att redovisa och avrapportera projekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda arbetsgrupper.

Vi förutsätter att du har en gymnasieexamen eller annan utbildning på motsvarande nivå. Du har också mycket god förmåga att formulera dig i tal och skrift. Du behöver kunna se helheter och identifiera utvecklingsbehov samt ha vana vid att ta egna initiativ och självständigt driva arbetet framåt. Om du har formell utbildning inom organisation, ledarskap och/eller kvalitetsledning ser vi det som meriterande.

Som person är du strukturerad, organiserad och slutför det som påbörjats. Du uppskattar att samarbeta med andra mot gemensamma mål men vågar också stå upp för dina åsikter och har mod att säga ifrån när det behövs. När du löser uppkomna problem behåller du fokus på de långsiktiga strategierna och har lätt för att analysera logik och samband även i komplex information.

Vårt erbjudande till dig:
Här får du möjlighet att arbeta i en värderingsstyrd organisation med engagerade kollegor på en modern arbetsplats med bra villkor. Hos oss har du möjlighet att påverka rutiner och arbetsformer och att utveckla Centerpartiets politik för att stärka vårt inflytande för att bidra till samhällsutvecklingen.

Placering och omfattning:
Tjänsten är tillsvidare på heltid med placering i Stockholm. Vi sitter i Centerpartiets lokaler på Stora Nygatan i Gamla stan.

Lön och andra anställningsvillkor:
Vi tillämpar individuell lönesättning och omfattas av Arbetsgivaralliansens kollektivavtal för Ideella och idéburna Organisationer. Utöver kollektivavtalet har vi bland annat goda semestervillkor och friskvårdsersättning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning för nya medarbetare.

Ansökan:
Vi efterfrågar inget personligt brev utan vill istället att du svarar så ärligt och tydligt som möjligt på våra urvalsfrågor. Till din ansökan vill vi också att du bifogar ett CV som visar för rollen relevant erfarenhet och utbildning. Vi vill ha din ansökan senast den 28 april.

Ansökan görs i denna länk hos Recruto


Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten:
Henrik Falk, enhetschef
0701-015856
henrik.falk@centerpartiet.se


Välkommen med din ansökan!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.