Centerpartiets Riksorganisation söker projektledare

Är du en van projektledare som gillar att driva projekt från ax till limpa, där du har ett stort eget ansvar för att ta projektet i mål och uppnå resultat? Trivs med att leda och coacha kollegor och medlemmar så att projektets mål uppnås? Är du intresserad av digitalisering? Då ska du söka tjänsten som senior projektledare på Centerpartiets partikansli!

Centerpartiets partikansli ligger i Gamla stan i Stockholm och består av 14 medarbetare som jobbar i olika verksamheter som stödjer organisationen i stort. Det handlar bl.a. om medlemsservice, internationella kontakter, IT- och HR-stöd, ekonomifrågor samt nationella event och projekt. Centerpartiets Riksorganisation har totalt ca 80 anställda fördelade på partikansliet, riksdagskansliet samt på regionala kontor runt om i Sverige.

Arbetsuppgifter

Som projektledare får du ansvar för olika organisatoriska projekt inom Centerpartiet. Det kan handla om stora utvecklingsprojekt som löper över flera år och berör hela Centerrörelsen eller mindre projekt med mer avgränsade arbetsuppgifter.

Just nu är Centerpartiet inne i en utvecklingsfas när det gäller digitalisering. Vi går från en förstudiefas in i en implementeringsfas där vi behöver en projektledare som kan hålla ihop arbetet och samordna de olika detaljerna för att skapa en helhet. Du ska se till att arbetet dokumenteras, identifiera problem och ge förslag på lösningar kontinuerligt under arbetets gång. Du får ett stort eget ansvar för att ro det hela i land tillsammans med projektgrupp och har avstämningar med projektägare och ledningsgrupp.

Tjänsten innehåller också ansvar för eller deltagande i löpande arbetsuppgifter som förekommer på partikansliet, t.ex. partistämmor, konferenser, ärendeberedning och valrörelser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av och förståelse för arbete i en politiskt styrd organisation, gärna Centerpartiet, samt det ideella engagemangets drivkrafter.
  • Utbildning inom projektledning eller dokumenterad erfarenhet av att driva stora och komplexa projekt.
  • Mycket god förmåga att formulera dig i tal och skrift.
  • Stor förmåga att se helheten och identifiera utvecklingsbehov samt vana vid att ta egna initiativ och självständigt driva arbetet framåt.
  • Förmågan att ha ett paraplyperspektiv och se detaljer över gränserna och kunna justera vid behov.
  • Meriterande är även erfarenhet av ideell sektor och medlemsorganisationer.

Som person är du initiativrik, självständig, resultatinriktad och lätt att samarbeta med. Att du delar Centerpartiets värderingar är en självklarhet. Eftersom vi tycker att jämställdhet och mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet ser vi gärna att kvinnor och män med olika bakgrund söker våra tjänster.

Tjänst

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start efter sommaren 2021.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Skriftlig ansökan med CV skickas till ansokan@centerpartiet.se. Skriv ”Projektledare” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti.

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kanslichef Emma Petersson (emma.petersson@centerpartiet.se)

Välkommen med din ansöka

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.