Centerpartiets Ungdomsförbund söker ny Generalsekreterare

Bild

Vill du jobba med att stärka ungas engagemang i samhället, driva politik för att skapa en bättre framtid och vara med och leda Sveriges bästa ungdomsförbund? Då ska du söka jobbet som Generalsekreterare för Centerpartiets Ungdomsförbund!

Centerpartiets Ungdomsförbund (CUF) är en politisk organisation tätt knuten till Centerpartiet. CUF arbetar för att stärka ungas engagemang i samhället, för att tillsammans skapa en bättre framtid. Detta gör vi genom att bedriva politiskt arbete, anordna utbildningar, synas i media, opinionsbilda och stärka vår organisation. Verksamheten utvecklas hela tiden, därför söker vi dig som har en bred erfarenhet av både politik och organisation och är flexibel i ditt tänkande och agerande. Du är väl förtrogen med CUF:s politik och organisation och delar Centerpartiets grundläggande värderingar, även om du kanske inte är medlem hos oss idag.

Vår nuvarande generalsekreterare kommer att sluta i juli och därmed söker vi en ny generalsekreterare till CUF:s riksorganisation från och med juni. Tjänsten innebär heltid och utgår från Stockholm. Du kommer jobba tätt ihop med både medlemmar och styrelsen. Som generalsekreterare har du, tillsammans med CUF:s förbundsstyrelse, ett övergripande ansvar för att utarbeta och uppnå förbundets politiska och organisatoriska mål. Du utgör en nyckelroll för det långsiktiga strategiska arbetet i förbundet.

Generalsekreteraren är arbetsledare för riksorganisationens personal. Dessutom ansvarar den för ekonomihantering, personaladministration och vissa förhandlingar. I tjänsten ingår även relationer med organisationer i Centerrörelsen, samarbetsorganisationer och myndigheter.

Du som söker denna tjänst

  • Har ett stort eget driv och initiativförmåga samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra.
  • Har en förmåga att fatta snabba beslut och vana att hantera många olika arbetsuppgifter samma gång.
  • Har i någon form erfarenhet av att leda unga eller har någon annan form av ledarerfarenhet.
  • Trivs med att vara flexibel, arbeta obekväma arbetstider och resa i tjänsten.
  • Har relevant eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet

Meriterande är engagemang inom CUF eller andra liknande organisationer, men det är inget krav. En förutsättning är att du har ett stort politiskt intresse och engagemang.

Tjänstgöringsgrad: 100%

Tillträde: Juni 2024 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 12 maj, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ytterligare information om tjänsten kan du få från nuvarande generalsekreterare Linnea Andersson tel: 072-21 19 409, e-post: linnea.andersson@centerpartiet.se. Sänd dina ansökningshandlingar till caroline.von.seth@centerpartiet.se

Välkommen med din ansökan!

Bli medlem i Centerpartiet

Om alla som röstar på Centerpartiet rekryterar en person till, får vi dubbelt så mycket att säga till om i svensk politik. Om vi hjälps åt behövs det inte mycket för att öka vårt inflytande med 100 procent.