Kallelse till gruppmöte

Gruppmöten

Till Centergruppen i Uddevalla !

På måndag, den 27 mars, är det återigen dags för gruppmöte där vi diskuterar viktiga kommunala frågor och hur centern skall agera.

Vi är som vanligt på Komvux på I17, Kaserngården 1 A, sal 116.

Denna gång börjar vi med en gemensam Allians-träff mellan kl 18.30 till 19.00. Då kommer Lars Hultberg och berättar om det nya medborgarcentret som byggts upp och snart skall öppna. (vi är då i moderaterna rum som jag glömt numret på men som ligger till vänster när man kommer in på Komvux)

Sedan har vi eget gruppmöte där kommunstyrelsens ärenden är huvudpunkten. Dagordning och handlingar hittar du vila följande länk http://www.uddevalla.se/kommun-och-politik/politik-och-demokrati/moten-och-protokoll/kallelse-och-protokoll/kommunstyrelsens-kallelse-och-protokoll.html

Det är bra om ni kikar lite på detta innan mötet så vi kan gå direkt på de viktigaste frågorna. Jag vill särskilt be er kolla lite på ärende 25 ”Projektdirektiv kulturhus” Där vi måste sätta ner foten och bestämma hur vi skall agera.

Vi bjuder på kaffe. Dock får var och en ta med sig eget fikabröd.

Alla medlemmar är varmt välkomna och de som innehar förtroendeuppdrag har närvaroplikt och ev. frånvaro skall meddelas via mail senast söndag kväll.

Hoppas alla får en trevlig helg och får chans att njuta vårvädret som aviserats.

Hälsningar
Elving

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Gå till profilsidan för $userIdentityName
    1000