Kallelse till årets första gruppmöte

Till C-gruppen i Uddevalla !

God fortsättning på det nya året!

Jag hoppas att alla haft en avkopplande och skön Jul- och Nyårshelg !! Nu är det dags för första grupp- och medlemsmötet på det spännande valåret 2018.

Vi träffas måndagen den 8 jan kl. 18.15 på det vanliga stället. Dvs Komvux på I17, Kaserngården 1 A eller 1 B, sal 116.

OBS tiden: Vi bestämde ju före jul att vi skulle börja en kvart tidigare dvs kl. 18.15 och sedan ha som målsättning at sluta senast kl. 20.30.

Denna gång har vi ett spännande tema – nämligen ”Socialt förebyggande arbete i Uddevalla” och vi får medverkan av chefen för förebyggandeverksamheten Ninni Söderving

Vi stämmer också av om det är något särskilt att ta upp inför Kommunfullmäktiges sammanträde på onsdag. Dagordning och handlingar hittar du via denna länk: https://www.uddevalla.se/kommun-och-politik/politik-och-demokrati/moten-och-protokoll/kallelse-och-protokoll/kommunfullmaktiges-kallelse-och-protokoll.html Ögna gärna igenom i förväg och hör av dig om det är någon särskild punkt som du vill vi skall ta upp.

I övrigt tar vi upp aktuella frågor i c-kretsen och i nämnder och styrelser.

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna och förtroendevalda har närvaroskyldighet och ev. förhinder meddelas mig på mail senast på söndag kväll.

Vi önskar er alla en trevlig Trettondehelg !

Anna-Malin och Elving