Halland
Centerpartiet lokalt
  • / Nyheter
  • / Anneli Andelén: - Tillsammans ska vi göra ett bra lagarbete

Anneli Andelén:

- Tillsammans ska vi göra ett bra lagarbete

- Tack för det stora gensvaret från medlemmarna. Tillsammans blir vi starka. När vi använder allas hjärnor kan vi göra ett bra lagarbete, säger Anneli Andelén som är med i Centerpartiet arbetsgrupp som tittat på hur vi framöver ska jobba med landsbygdsfrågor i Halland.

Utifrån undersökningen som medlemmarna svarat på, och insamlat faktamaterial har arbetsgruppen tagit fram ett material som snart ska skickas ut till Centerpartiets kommunkretsar i Halland.

- Sen ska vi jobba över kommungränserna och göra varandra bra och få fler att rösta på Centerpartiet så vi kan få igenom mer av vår politik, säger Anneli Andelén.

Ökad närvaro

Genom ökad närvaro på landsbygden kan vi minska det utanförskap som alltför många i dag upplever. Det är viktigt att människor känner sig delaktiga.

- Centerpartiet är starka på landsbygden och ska återta rollen som en stark folkrörelse. Nu är det viktigt att vi når de nyinflyttade på landsbygden, säger Anneli Andelén.

Landsbygdens revansch

Det har blivit häftigt att bo på landsbygden igen. Med fiber kan du driva företag var som helst.

- Det kan bli landsbygdens revansch. Många uppskattar också att få mer tid över och slippa stressen i städerna, säger hon.

Inspirerande arbete

Arbetsgruppen som gett varann inspiration, kunskap och engagemang har bestått av sammankallande Henrik Oretorp, övriga ledamöter Anneli Andelén, Falkenberg, Cathrine Sjölin, Halmstad, Katarina Sundvall, Varberg, Ingemar Johansson, Falkenberg.

Läs mer:

Lokal service viktigast när medlemmarna får bestämma